Alleen voor bedrijven. Gegarandeerd de laagste prijs.

iPad 2017 huren

Huur de Apple iPad 2017 voor uw evenement, presentatie of andere zakelijke doeleinden. De iPad 2017 model heeft een A9 processorchip, waarmee u vlot door uw apps wisselt. Met de Touch ID-sensor in de thuisknop kunt u de iPad 2017 beveiligen en ontgrendelen, zodat uw bestanden altijd veilig is. Ook kunt u voor een 4G model kiezen waardoor u met een mobiele datakaart verbonden bent met het internet. U kunt ook iPad accessoires zoals een vloerstandaard, muurbeugel of tafelstandaard huren. Huur de iPad 2017 model bij iPadhuren.nl door een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Altijd de nieuwste iPads modellen

Grote voorraad iPads beschikbaar

Wilt u voor 1 dag of 1 jaar huren?

Bij iPadhuren.nl kunt u huren zolang u wilt

Elders een goedkoper offerteprijs gevonden?

iPadhuren past de offerteprijs aan met 10% korting

Snelle en flexibele offerte

U ontvangt dezelfde werkdag nog een vrijblijvende offerteiPad 2017 huren bij iPadhuren.nl

De iPad 2017 model is door zijn bouwkwaliteit en nieuwste software updates een degelijke tablet. Voor normaal gebruik zoals het uitvoeren van apps, internetten, mailen en weergeven van video’s of foto’s kunt u de iPad 2017 model prima gebruiken voor workshops of examens. Met een accuduur van ongeveer 10 uur kunt u bijna een hele dag internetten of e-mailen.

Alle gehuurde iPad 2017 modellen worden standaard met een beschermhoes geleverd. Zo blijft de iPad beschermt tegen stoten en krassen. De iPads zijn vooraf volledig opgeladen zodat u het meteen kunt gebruiken. U krijgt uiteraard ook een Apple oplader erbij. De iPads worden vooraf getest en gecheckt op verschillende punten door onze iPad experts. Zo bent u verzekerd van een goedwerkende apparaat. iPadhuren levert standaard een extra iPad voor het geval u onverwachts problemen krijgt.

iPad 2017 huren met de Laagste prijsgarantie

Heeft u elders een goedkopere offerte ontvangen? Dan neemt iPadhuren de offerteprijs over en geeft u daarbovenop 10% korting, waardoor u voordeliger uitkomt. Laat het graag aan ons weten via het offerteformulier of neem telefonisch contact op met iPadhuren.
Bij iPadhuren geldt hoe langer u de iPads huurt des te voordeliger het voor u is. Wij maken ook graag vaste en voordelige prijsafspraken als u vaker wilt huren. Zo blijft u altijd voordelig huren met de beste service en kwaliteit.

Applicatie installatie service van iPadhuren.nl

Wilt u applicaties laten installeren op de iPad 2017? Geef uw wensen door via het offerteformulier en iPadhuren installeert de gewenste applicaties voor u.

Grootste voorraad iPads

iPadhuren heeft de grootste voorraad iPads in de Benelux. Hierdoor kunnen wij u van kleine tot grote aantallen iPads aanbieden voor uw evenement, beurs, presentatie, examen of andere zakelijke gelegenheid. Zoekt u een specifieke iPad model maar is het niet beschikbaar op iPadhuren.nl? Laat het graag aan ons weten en wij regelen het voor u.

Huur de iPad 2017 model door eenvoudig en snel een offerte aan te vragen of neem telefonisch contact met ons op.