Alleen voor bedrijven. Gegarandeerd de laagste prijs.

Apple iPad 2018 huren

Huur de Apple iPad 2018 voor uw evenement, presentatie of andere zakelijke doeleinden. De iPad 2018 model heeft een A10 Fusion processorchip waardoor u nog sneller door apps heen kunt navigeren. Daarnaast heeft de iPad genoeg rekenkracht om meerdere apps tegelijkertijd te kunnen gebruiken. Ook kunt u voor een 4G model kiezen waardoor u met een mobiele datakaart verbonden bent met het internet. Naast de iPad kunt u ook accessoires zoals een vloerstandaard, muurbeugel of tafelstandaard huren. Huur de iPad 2018 model bij iPadhuren.nl door een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Altijd de nieuwste iPads modellen

Grote voorraad iPads beschikbaar

Wilt u voor 1 dag of 1 jaar huren?

Bij iPadhuren.nl kunt u huren zolang u wilt

Elders een goedkoper offerteprijs gevonden?

iPadhuren past de offerteprijs aan met 10% korting

Snelle en flexibele offerte

U ontvangt dezelfde werkdag nog een vrijblijvende offerteHuur de Apple iPad 2018 model bij iPadhuren.nl

De iPad 2018 model is een stuk sneller dan zijn voorganger. Bij het laden van zware websites of het spelen van games is het verschil merkbaar. Ook biedt de iPad 2018 model ondersteuning voor de Apple Pencil. Met de Apple Pencil kunt u notities of aantekeningen maken. Maak digitale tekeningen in professionele apps zoals de Adobe Photoshop of illustrator. Voor (game) evenementen, presentaties, kantoor en workshops is de iPad 2018 model uitermate geschikt.

Alle huur iPads van iPadhuren.nl komen standaard met een beschermhoes. Zo blijft de iPad beschermt tegen stoten en krassen. De iPads zijn vooraf getest en gecheckt door onze iPad experts. Zo bent u verzekerd van een goedwerkende iPad. De iPads zijn volledig opgeladen zodat u meteen de iPad kunt gebruiken.

iPad 2018 huren met de Laagste prijsgarantie

Bij iPadhuren geldt hoe langer u de iPads huurt des te voordeliger het voor u is. Wij maken ook graag vaste en voordelige prijsafspraken als u vaker wilt huren. Heeft u elders een goedkopere offerte ontvangen? Laat het graag aan ons weten. Wij nemen de offerteprijs over en geven u daarbovenop 10% korting waardoor u voordeliger uitkomt.

Applicatie installatie service bij iPadhuren.nl

Naast de standaard Apple applicaties kunt u ook uw gewenste applicaties laten installeren op de Apple iPad 2018 model. Geef uw wensen door via het offerteformulier en iPadhuren.nl installeert uw gewenste applicaties voor u op de iPad 2018 model.

Locatie installatie service bij iPadhuren.nl

Bent u niet technisch ingesteld en heeft u behoefte aan extra ondersteuning op locatie? iPadhuren.nl heeft iPad experts in dienst die al het werk uit handen nemen. De iPad experts sluiten bijvoorbeeld de iPads aan het WiFi netwerk voor u aan. Heeft u specifieke wensen betreft de installatie van uw gehuurde iPads? Laat het graag aan ons weten!

Heeft u interesse in het huren van de iPad 2018 model? Vraag eenvoudig en snel een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.