Alleen voor bedrijven. Gegarandeerd de laagste prijs.

iPad Air huren

Huur de Apple iPad Air voor uw evenement, presentatie of andere zakelijke doeleinden bij iPadhuren.nl. Door zijn krachtige processor en licht gewicht is de iPad Air een van de populairste iPads van Apple. iPadhuren.nl heeft een groot voorraad van de iPad Air en iPad Air 2 met WiFi en of 4G. Heeft u geen WiFi in de omgeving? Met de iPad Air 4G model kunt u door middel met een mobiele datakaart onbezorgd op het internet. U kunt ook iPad accessoires zoals een vloerstandaard, muurbeugel of tafelstandaard huren. Hierdoor blijft de iPad Air beschermd tegen krassen en is het minder gevoelig tegen diefstal. Huur de iPad Air bij iPadhuren.nl door een offerte aan te vragen.

Altijd de nieuwste iPads modellen

Grote voorraad iPads beschikbaar

Wilt u voor 1 dag of 1 jaar huren?

Bij iPadhuren.nl kunt u huren zolang u wilt

Elders een goedkoper offerteprijs gevonden?

iPadhuren past de offerteprijs aan met 10% korting

Snelle en flexibele offerte

U ontvangt dezelfde werkdag nog een vrijblijvende offerteHuur iPad Air

De iPad Air is een populaire huur tablet in ons assortiment. Door zijn licht gewicht, hoge resolutiescherm en grote opslaggeheugen is het geschikt voor normaal gebruik. In de App store heeft u beschikking tot enorm veel applicaties. Met applicaties zoals Excel of Word kunt u gebruiken om werk gerelateerde documenten op te stellen en of notities te maken. De Powerpoint app kunt u gebruiken om presentaties te weergeven.

iPad Air huren bij iPadhuren.nl

iPadhuren.nl is gespecialiseerd in het verhuren van iPad. Wilt u 1, 100 of 1000 iPads huren? Wij kunnen van kleine tot grote aantallen iPad leveren voor uw evenementen, examens, presentaties of andere zakelijke doeleinden. Aangezien iPadhuren.nl over een eigen voorraad beschikt, kunnen wij de gehuurde iPad Air overal in de Benelux binnen 24 uur leveren. U kunt ook iPad accessoires zoals een vloerstandaard, muurbeugel of tafelstandaard huren. Hierdoor blijft de iPad Air beschermd tegen krassen en is het minder gevoelig tegen diefstal.