Alleen voor bedrijven. Gegarandeerd de laagste prijs.

iPad Mini huren

iPad Mini huren voor een presentatie, congres, beurs of andere projecten? De iPad Mini van iPadhuren.nl zijn te huur voor elke zakelijke gelegenheid. Bij iPadhuren.nl kunt u elk gewenst aantal iPad Mini huren, waarbij u de laagste prijsgarantie krijgt. Wij beschikken over een grote voorraad iPad Mini 2 en iPad Mini 4 met WiFi en of 4G. Bekijk het aanbod van iPadhuren.nl en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Altijd de nieuwste iPads modellen

Grote voorraad iPads beschikbaar

Wilt u voor 1 dag of 1 jaar huren?

Bij iPadhuren.nl kunt u huren zolang u wilt

Elders een goedkoper offerteprijs gevonden?

iPadhuren past de offerteprijs aan met 10% korting

Snelle en flexibele offerte

U ontvangt dezelfde werkdag nog een vrijblijvende offerteiPad Mini huren

Met de iPad Mini kunt u via WiFi gemakkelijk op internet. Door middel met een mobiele datakaart kunt u zonder WiFi ook op internet met de iPad Mini 4G model. Zo bent u online wanneer u wilt. Naast iPad Mini kunt u ook verschillende iPad accessoires zoals vloerstandaarden, muurbeugels of tafelstandaarden huren. Hierdoor beschermt u de iPad Mini tegen krassen en is het minder gevoelig tegen diefstal. De iPad Mini van iPadhuren.nl zijn recent op de markt en goed door ons team getest. U bent hierdoor altijd zeker van nieuwe, goed werkende iPad Mini's.

iPad Mini huren bij iPadhuren.nl

iPadhuren.nl is gespecialiseerd in het verhuren van iPad Mini in zowel Nederland als in Europa. Of u 1, 100 of 1000 iPads wilt huren, wij kunnen van kleine tot grote aantallen iPad Mini's leveren voor uw evenementen, examens, presentaties of andere zakelijke doeleinden. Aangezien iPadhuren over een eigen voorraad beschikt, kunnen wij uw gehuurde iPad Mini’s overal in de Benelux binnen 24 uur leveren.

iPad Mini huren met de laagste prijsgarantie

Bij iPadhuren.nl geldt hoe langer u de iPad Mini huurt des te voordeliger het voor u is. Wij maken ook graag vaste en voordelige prijsafspraken als u vaker wilt huren. Heeft u elders een goedkopere offerte ontvangen dan bij iPadhuren.nl? Laat het graag aan ons weten. Wij nemen de offerteprijs over en geven u daarbovenop 10% korting waardoor u voordeliger uitkomt.

iPad Mini huren met een flexibele en snelle service

Wij doen ons uiterste best om u een snelle en flexibele service aan te kunnen bieden. Wilt u bijvoorbeeld applicaties laten installeren op de iPad Mini? Wij kunnen vooraf de gewenste applicaties voor u installeren. Het is ook mogelijk om de iPad Mini door onze experts op locatie te laten installeren. De experts kunnen u van support voorzien wanneer u het nodig heeft.
De iPad Mini bezorgen wij een dag eerder op zodat u alle tijd heeft om de apparatuur aan te sluiten. Ook halen wij de iPad Mini's een dag later op. Deze extra dagen worden niet in rekening gebracht. Wilt u de iPads snel geleverd hebben? Wij kunnen indien beschikbaar de gewenste iPad Mini binnen 24 uur in de Benelux leveren.

Wilt u gebruik maken van de snelle en flexibele service van iPadhuren.nl? Vraag in de offerte naar de mogelijkheden of neem telefonisch contact met ons op.