Alleen voor bedrijven. Gegarandeerd de laagste prijs.

Apple iPad Pro huren

iPad Pro huren voor een presentatie, congres, beurs of andere projecten? Onze iPads zijn te huur voor elke zakelijke gelegenheid. Bij iPadhuren.nl kunt u 1, 100 of 1000 iPad Pro huren. Wij beschikken over een grote voorraad iPad Pro in de schermformaten 10.5, 11 en 12.9 inch. Bekijk ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan bij iPadhuren.nl.

Altijd de nieuwste iPads modellen

Grote voorraad iPads beschikbaar

Wilt u voor 1 dag of 1 jaar huren?

Bij iPadhuren.nl kunt u huren zolang u wilt

Elders een goedkoper offerteprijs gevonden?

iPadhuren past de offerteprijs aan met 10% korting

Snelle en flexibele offerte

U ontvangt dezelfde werkdag nog een vrijblijvende offerteHuur iPad Pro

Huur de iPad Pro voor evenementen, beurzen, tentoonstellingen, examens en andere zakelijk doeleinden. U kunt de iPad pro met of zonder WiFi huren. Heeft u geen WiFi ter beschikking? Met de 4G modellen kunt u door middel van een mobiele datakaart ook op internet.

De iPad Pro biedt u de mogelijkheden van een computer. Door zijn geavanceerde processorchip kunt u applicaties en games zorgeloos gebruiken. Ook professionele apps zoals de Adobe Photoshop. Voor (game) evenementen of presentaties aan uw klanten is de iPad Pro een ideaal apparaat.

Doordat de iPad Pro dun en licht is kunt u het overal meenemen. Bovendien gaat de batterij tot wel tien uur mee. De iPad Pro is een geschikte apparaat voor evenementen of beurzen.

Wij beschikken ook over een breed assortiment aan iPad accessoires zoals vloerstandaarden, muurbeugels of tafelstandaarden. Hierdoor beschermt u de iPad Pro tegen krassen en is het minder gevoelig tegen diefstal. Onze iPads Pro zijn recent op de markt en goed door ons team getest. U bent hierdoor altijd zeker van nieuwe, goed werkende iPads Pro.