Alleen voor bedrijven. Gegarandeerd de laagste prijs.

iPad huren

iPads huren voor een presentatie, congres, beurs, evenement of andere projecten? Onze iPads zijn te huur voor elke zakelijke gelegenheid. Wilt u voor een korte of lange periode iPad huren? Bij iPadhuren kunt u huren zo lang u wilt. Het huren van een iPad is in de meeste gevallen voordeliger dan kopen. Bij iPadhuren.nl kunt u kleine tot grote aantallen iPads huren, waarbij u de laagste prijsgarantie krijgt. iPadhuren.nl beschikt over verschillende Apple iPads modellen zoals de iPad Pro,iPad Mini en iPad Air. Bekijk het aanbod van iPadhuren.nl en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Altijd de nieuwste iPads modellen

Grote voorraad iPads beschikbaar

Wilt u voor 1 dag of 1 jaar huren?

Bij iPadhuren.nl kunt u huren zolang u wilt

Elders een goedkoper offerteprijs gevonden?

iPadhuren past de offerteprijs aan met 10% korting

Snelle en flexibele offerte

U ontvangt dezelfde werkdag nog een vrijblijvende offerteiPads huren

Heeft u voor een korte periode of voor een tijdelijk project iPads nodig? Bij iPadhuren.nl kunt u iPads huren zolang u wilt. Het huren van een iPad heeft vele voordelen. Het is goedkoper dan zelf aanschaffen. Krijgt u onverwachts problemen met uw gehuurde iPad? Dan voorzien wij u van gegarandeerd support.

Geen WiFi in de omgeving? Met de 4G optie op de iPad kunt u door middel met een mobiele datakaart ook internetten. Zo bent u online wanneer u wilt. U kunt ook iPad accessoires zoals vloerstandaarden, muurbeugels of tafelstandaarden huren. Hierdoor beschermt u de iPad tegen krassen en is het minder gevoelig tegen diefstal. Wilt u naast de standaard Apple applicaties ook andere apps laten installeren? Geef uw wensen door en iPadhuren installeert uw gewenste applicaties. De iPads van iPadhuren zijn recent op de markt en goed door ons team getest. U bent hierdoor altijd zeker van nieuwe, goed werkende iPads.

Grootste voorraad iPads in de Benelux

iPadhuren is gespecialiseerd in het verhuren van iPads in zowel Nederland als in andere landen binnen Europa. Wilt u 1, 100 of 1000 iPads huren? iPadhuren heeft een groot assortiment aan iPads. Wij kunnen voor uw evenement, beurs, examens, presentatie of andere zakelijke gelegenheid iPads leveren. Aangezien iPadhuren over een eigen voorraad iPads beschikt, kunnen wij uw gehuurde iPad overal in de Benelux binnen 24 uur leveren.

Laagste prijsgarantie bij iPadhuren.nl

Heeft u elders een goedkopere offerte ontvangen dan bij iPadhuren.nl? Laat het graag aan ons weten. Wij nemen de offerteprijs over en geven u daarbovenop 10% korting, waardoor u voordeliger uitkomt. Daarnaast maken wij ook graag vaste en voordelige prijsafspraken, als u vaker iPads wil huren bij iPadhuren.nl. Bij iPadhuren geldt, hoe langer u de iPads huurt des te voordeliger het voor u is.

iPads huren met extra en snelle service

Bij iPadhuren is het ook mogelijk om de iPads door onze experts op locatie te laten installeren. De experts kunnen u van ondersteuning voorzien wanneer u het nodig heeft.
De iPads bezorgen wij een dag eerder zodat, u alle tijd heeft om de apparatuur aan te sluiten. Ook halen wij de iPads een dag later op. Deze extra dagen worden niet in rekening gebracht. Wilt u de iPad snel geleverd hebben? Wij kunnen indien beschikbaar de gewenste iPads binnen 24 uur in de Benelux leveren.

Wilt u gebruik maken van de snelle en flexibele service van iPadhuren.nl? Vraag in de offerte naar de mogelijkheden of neem telefonisch contact met ons op.